1. KUVAKOKO - Esityksen koon tulisi olla 1280 x 720 pikseliä. Kuvat voi tallentaa 72 ppi -resoluutioisena. Myös 16:9 -kuvasuhteinen video käy oikein hyvin ja hyödyntää näyttöpinta-alan kokonaan. 
 2. TIEDOSTOMUODOT - Tuemme kaikkia tunnettuja kuva- ja videomuotoja. Teemme itse muuntotyön järjestelmän käyttämään formaattiin, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä - riittää, että keskityt mainoksesi sisältöön ja laadukkaaseen toteutukseen. 
 3. MATERIAALIEN LÄHETYS - Lähetä valmis materiaali osoitteeseen:
  materiaali@seerumi.fi  
 4. Mainos voi olla videomuotoinen tai kuvapohjainen. Myös PowerPoint -esitys käy. Kuvapohjaisiin esityksiin lisäämme siirtymän kuvien välille automaattisesti.

  Kuvapohjaisen mainoksen kesto on lähtökohtaisesti 10 sekuntia. Myös videoiden kohdalla suositus on 10 sekuntia (täysi mainoskierto). Video voi olla maksimissaan 15 sekuntia - hinta lasketaan kuitenkin 10 sekunnin mukaan, joten joko mainos näkyy silloin harvemmin tai hinta on 1.5 kertainen.

  Kuvien ja videoiden tulee olla lähtökohtaisesti mahdollisimman hyvälaatuisia - varmista, että mainoksesi näyttää terävältä omalla ruudullasi.

  Liian pientä fonttikokoa kannattaa välttää (suosituksena fontin minimikoko 20pt). Ei myöskään kannata laittaa liikaa asioita yhteen mainokseen - selkeä viesti toimii parhaiten.

  Kuvat ovat ylivoimaisen nopeita sanoihin verrattuna. Vahva kuva vahvistuu entisestään nasakalla tekstinpätkällä. Liikkuva kuva kiinnittää huomion still-kuvaa paremmin.

  Jos tarvitset apua mainoksen suunnitteluun tai sinulla on kysyttävää, me autamme mielellämme!

  Jos mainoksesta ei muutamassa sekunnissa tajua, mitä siinä myydään, se ei ole hyvä mainos. (James Lowther)


seerumi_suunnittele

MAINOKSEN SUUNNITTELU

Mainoksen teko on hauskaa ja voit suunnitella mainoksen myös itse ilman kustannuksia. Ohessa linkkejä, joiden avulla mainoksesi suunnittelu onnistuu helposti. Jos et halua kuitenkaan tehdä mainostasi itse, niin me autamme mielellämme.

Todella käyttäjäystävällinen online -suunnitteluohjelma. Rekisteröityminen on ilmaista ja itse mainoksen teko hauskaa ja helppoa.

Kuvia ja videoita mainoksesi taustalle ilman käyttöoikeusmaksuja.

© 2019 • SEERUMI OY • YLIOPISTONKATU 6 • 40100 JYVÄSKYLÄ • Y-TUNNUS: 2714259-4 • P: 050-9197394

TIETOSUOJASELOSTE